Ons assortiment.

LET OP! Ivm met een computerstoring graag telefonisch contact opnemen om te controleren of uw e-mail goed is ontvangen door ons. Er wordt hard aan gewerkt om de storing op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod van kruidenierswaren en levensmiddelen. Maar ook dagverse zuivel, groenten en fruit, bloemen, kranten, lectuur, kleine cadeau-artikelen, postzegels, levensmiddelenpakketten, cadeaubonnen, wenskaarten, rookwaren, kopieerservice etc.

Naast de gebruikelijke A-merken hebben we ook een groot aantal budgetartikelen. Ons assortiment is zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en vragen van onze klanten. Wij besteden veel aandacht voor de ambachtelijke producten. Géén fabrieksbrood, maar iedere dag vers brood en banket van de echte bakker. Broodjes en diverse andere lekker-nijen worden dagelijks vers gebakken in de winkel. Groenten en fruit komen via de boerderijwinkel rechtstreeks van het land. Verder worden bij ons de vleeswaren en kaas vers gesneden. Dik, dun, 2 plakjes, 1 ons, de klant bepaalt bij ons zelf!

Ook hebben wij diverse huisgemaakte kant-en-klaar producten. Beroemd is onze oma’s koude schotel. Maar ook voor een lekker belegd broodje naar eigen smaak bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds ruim een jaar hebben we ook een gezellig koffiehoekje. Even lekker uitrusten onder het genot van een kopje koffie met gebak. Ook hier hanteren wij ouderwetse prijzen en de gezelligheid is gratis! Klik hier voor onze prijslijsten.

Prijslijst Belegde broodjes

 

Prijslijst Brood, broodjes en vlaaien