Wie zijn wij?

Na ruim 20 jaar bij diverse grote supermarktorganisaties te hebben gewerkt wilden we graag terug naar de “roots” van de levensmiddelenbranche. Géén grote, drukke en onpersoonlijke supermarkt, maar een kleine en gezellige buurtwinkel waar de klant centraal staat. Ook niet gebonden aan een organisatie, maar gewoon ouderwets zelfstandig ondernemer zijn. Maar ook een winkel waar vakmanschap en kwaliteit één van de belangrijkste kenmerken zijn.

In 2000 konden we onze droom verwezenlijken. Als een puzzel vielen alle stukjes in elkaar toen het pand van Bakkerij Didderen aan de Kapellerlaan te koop stond. Een fraai pand met een rijke bakkershistorie gelegen aan “de Kepel”, de mooiste buurt van Roermond. Precies het pand wat aan onze eisen voldeed om onze winkel in te vestigen. Om de winkel ook een echte winkel van de buurt te maken was de naam ’t Kepels Winkelke niet meer dan logisch te noemen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip aan “de Kepel”, maar ook (ver) daar buiten.

Anno 2015 zijn we inmiddels 15 jaar verder. In al die jaren zijn wij met de veranderingen in de maatschappij mee gegaan en hebben we ons aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Maar één ding is al die tijd het zelfde gebleven. Onze klanten moeten met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Samen met onze medewerkers hebben wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn er voor uw dagelijkse boodschappen. Onze slogan is dan ook niet voor niets: een moderne buurtwinkel met ouderwetse service en kwaliteit !

Graag tot ziens in UW buurtwinkel !
Carina & Cor Bosman